За ресторанта


ДОБРЕ ДОШЛИ!

Легендарния за годините на социализма Басейн Локомотив бе модернизиран през 2009год. със нов външен и вътрешен дизайн  и обновени  менюта и услуги.

Ресторант Комплекс Басейн „ЛОКОМОТИВ” предлага уникално комплексни услуги, които може да задоволят и най-претенциозните клиенти.

За  най-малките гости е подсигурен детски басейн с водна пързалка и гъба, компютърни игри, джаги, въздушен хокей, билярд, надуваем батут-замък, тенис на маса и много други игри.
Докато децата играят и се забавляват,  родители им могат да релаксират наслаждавайки се на уютната обстановка и майсторските менюта в заведението на комплекса.
За любителите на вкусната храна предлагаме печено агнешко, агнешки ребърца и главички, свински джолани, както и цяло дунавско рибно меню с най-разнообразни риби и вкусна рибена чорба, а за  почитателите на италианското меню предлагаме пълен асортимент от пици и спагети.

Оркестъра допринася за приятната вечерна обстановка, а след динамичните танци може да се разхладите в басейна  и да се разходите по водата с извесните водни топки ZORB.
Предлагаме също  SPA възстановяване чрез  хидромасажни вани, джакузи и сауна.

Ако имате проблем или някакво оплакване ще се радваме да го споделите с нас на място- като потърсите управителя, или тук в раздел контакти. По този начин ние ще можем да вземем своевремени мерки и да коригираме проблема.

 Каним Ви да посетете и другото наше заведение Бистро „КАМЪНИТЕ”